Skip to content
Sök

Knatteläger

Knatteläger på Ängsholmen

Vi på Ängsholmen vill erbjuda framtida lägerdeltagare att prova på vår verksamhet! Därför håller vi två Knatteläger för barn mellan 5 och 7 år, ett på våren och ett på hösten. Deltagaren tar med en vuxen och upplever i tryggt sällskap vad det innebär att åka på läger i skärgården.

På knattelägerna så räknas varje medföljande vuxen också som en deltagare. Därför måste du boka in den vuxna personen också. Bokning av vuxna görs på samma sätt som du bokar barnet/deltagaren.

Här nedan kan du se en liten film från våra sommarläger. Knattelägret är en försmak på dessa sommarläger.

Nyheter knatteläger

 • Platssläpp 2022

  Kategori:Knatteläger

  Kategori:Sommarläger

  03 december 2021

  Den 5 februari vid 09.00 släpps platserna till våra sommar och knatteläger 2022. Vi vet att många som ska göra en anmälan kan vara stressade när lägren släpps, vi rekommenderar starkt att ni tar er tid att gå in på bokningssidan på sommar och knattelägerflikarna, läser instruktionerna och provar att logga in i förväg ett par dagar […]

  Läs mer här
 • Ansökan till ledare 2022

  Kategori:Klassresa

  Kategori:Knatteläger

  Kategori:Konfaläger

  Kategori:Sommarläger

  Kategori:Utbildning

  08 november 2021

  Nu släpper vi ansökan för ledare till våra läger utbildningar och lägerskolor under 2022. Har du frågor kring din ansökan eller uppdraget i sig vänligen kontakta vårt kansli på kansliet@angsholmen.org. Mer kompletterande information återfinns även i ansökningsformulären.        

  Läs mer här
 • Ansökan till lägerchef 2022

  Kategori:Klassresa

  Kategori:Knatteläger

  Kategori:Konfaläger

  Kategori:Sommarläger

  Kategori:Utbildning

  08 november 2021

  Nu släpper vi ansökan till lägerchef för alla våra läger under 2022. Har du frågor kring din ansökan eller uppdraget i sig vänligen kontakta vårt kansli på kansliet@angsholmen.org. Mer kompletterande information återfinns även i ansökningsformuläret.        

  Läs mer här