Skip to content
Sök

Knatteläger

Knatteläger på Ängsholmen

Vi på Ängsholmen vill ge framtida lägerdeltagare möjlighet att prova på vår verksamhet! Därför arrangerar vi knatteläger för barn mellan 5 och 7 år, ett på våren och ett på hösten. På våra knatteläger ska varje barn ha en medföljande vuxen (en vuxen kan ansvara för flera deltagare) och får i tryggt sällskap uppleva vad det innebär att åka på läger i skärgården.

På knattelägren räknas medföljande vuxna också som deltagare. Du måste därför boka en egen plats för den vuxna. Bokning av plats för vuxna görs på samma sätt som bokning av plats för barn. 

Här nedan kan du se en liten film från våra sommarläger. Knattelägret är en försmak på dessa sommarläger.

Nyheter knatteläger

 • Lägersläpp: 4 februari 2023

  Kategori:Knatteläger

  Kategori:Sommarläger

  05 januari 2023

  Den 4 februari kl 09.00 släpps platserna till våra sommar- och knatteläger 2023. Det brukar vara mycket högt tryck vid lägersläpp och platser bokas snabbt upp. Vi rekommenderar därför att man loggar in på bokningssidan i god tid i förväg för att i lugn och ro se hur systemet funkar och registrera de deltagare man […]

  Läs mer här
 • Platssläpp 2022

  Kategori:Knatteläger

  Kategori:Sommarläger

  03 december 2021

  Den 5 februari vid 09.00 släpps platserna till våra sommar och knatteläger 2022. Vi vet att många som ska göra en anmälan kan vara stressade när lägren släpps, vi rekommenderar starkt att ni tar er tid att gå in på bokningssidan på sommar och knattelägerflikarna, läser instruktionerna och provar att logga in i förväg ett par dagar […]

  Läs mer här
 • Ansökan till ledare 2022

  Kategori:Klassresa

  Kategori:Knatteläger

  Kategori:Konfaläger

  Kategori:Sommarläger

  Kategori:Utbildning

  08 november 2021

  Nu släpper vi ansökan för ledare till våra läger utbildningar och lägerskolor under 2022. Har du frågor kring din ansökan eller uppdraget i sig vänligen kontakta vårt kansli på kansliet@angsholmen.org. Mer kompletterande information återfinns även i ansökningsformulären.        

  Läs mer här