Skip to content
Sök

Klassresa

Välkommen på klassresa!

Att åka på klassresa, eller lägerskola som vi kallar det, är ett härligt sätt att uppleva något alldeles extra med din klass! Våra duktiga ledare arbetar hårt för att skapa en minnesvärd vistelse för er genom att utmana gruppen både fysiskt och intellektuellt med våra spännande höghöjdsaktiviteter och kluriga samarbetsövningar.

Mellan de ledarledda aktivitetspassen finns möjlighet att spela volleyboll, basket och fotboll eller ta sig ut i vår lagun i trampbåtar. Självklart finns det även tid att slappna av vid lägerelden eller i en av våra två bastur och samtidigt blicka ut över Stockholms vackra skärgård.

Låt oss ta hand om er!

Nyheter klassresa

 • Ansökan till ledare 2022

  Kategori:Klassresa

  Kategori:Knatteläger

  Kategori:Konfaläger

  Kategori:Sommarläger

  Kategori:Utbildning

  08 november 2021

  Nu släpper vi ansökan för ledare till våra läger utbildningar och lägerskolor under 2022. Har du frågor kring din ansökan eller uppdraget i sig vänligen kontakta vårt kansli på kansliet@angsholmen.org. Mer kompletterande information återfinns även i ansökningsformulären.        

  Läs mer här
 • Ansökan till lägerchef 2022

  Kategori:Klassresa

  Kategori:Knatteläger

  Kategori:Konfaläger

  Kategori:Sommarläger

  Kategori:Utbildning

  08 november 2021

  Nu släpper vi ansökan till lägerchef för alla våra läger under 2022. Har du frågor kring din ansökan eller uppdraget i sig vänligen kontakta vårt kansli på kansliet@angsholmen.org. Mer kompletterande information återfinns även i ansökningsformuläret.        

  Läs mer här
 • KFUM Ängsholmen följer folkhälsomyndighetens rekommendationer

  Kategori:Klassresa

  Kategori:Sommarläger

  06 maj 2021

  Varje del av vår verksamhet anpassas utifrån folkhälsomyndighetens rekommendationer. Nu har vi publicerat vår ”coronaanpassning” för våra klassresor/lägerskolor, knatteläger och sommarläger. Läs mer nedan.  

  Läs mer här