Skip to content
Sök

Incidentrapportering

Varför göra en Incidentrapport?

Incidentrapportering finns till för att Ängsholmen ska kunna bli en säkrare och tryggare plats för ledare och deltagare. Samt för att kontinuerligt utveckla vår verksamhet. Ängsholmen räknar med att DU som ledare hjälper till med detta.

Då någonting händer ute på Ängsholmen, stort som litet, som får dig att undra om det verkligen ska vara på det sättet. Till exempel om du tycker att ett bus gått för långt, om ett centerbord till en Bahia går av eller något däremellan är det jätteviktigt att detta rapporteras vidare till styrelse och kansli. Nu finns ett enkelt sätt för dig som ledare att rapportera! Det ska vara enkelt att tala om vad som hänt så att vi tillsammans kan göra våra läger bättre.

OBS! Då kansliet i stor utsträckning har kontakt med föräldrar till deltagare är det viktigt att alla incidenter förmedlas till kansliet så snabbt som möjligt. Kansliet ansvarar också för att samla in och arkivera incidentrapporter samt vid behov/i akuta fall informera lägercheferna om eventuella förekommande incidenter gällande deltagare eller ledare.