Skip to content
Sök

Konfirmationsläger

Konfirmationsläger på Ängsholmen

Att konfirmera sig på läger är speciellt. Det finns tid för både allvar och lek, mysiga stunder, energikrävande aktiviteter och stämningsfulla andakter. På vårt konfirmationsläger varvas konfirmationsundervisning med bland annat segling, kanotpaddling, höghöjdsaktiviteter, teambuilding, idrott, pyssel och musik. Varje kväll arrangeras en gemensam kvällsaktivitet för hela lägret, det kan t.ex. vara en volleybollturnering eller lägerbål med sång och musik. Kvällen avslutas sedan med en kvällsandakt på klipporna i solnedgången.

Här nedan kan du se ett klipp liten film från våra sommarläger. Sommarlägerna har en hel del inslag i vårt konfirmationsläger.

Nyheter konfirmationsläger

 • Kvarglömt från sommarens läger finns att hämta!

  Kategori:Konfaläger

  Kategori:Sommarläger

  30 augusti 2023

  Blev något kvarglömt på Ängsholmen i somras? Vi har nu samlat allt kvarglömt från sommarens perioder på vårt kansli, på Rosengatan 1. Välkommen att komma förbi och leta efter kvarglömda plagg. Vi kommer behålla allt kvarglömt till 1 november och därefter skänka kläderna till välgörande ändamål. Hitta hit: Tunnelbana Rådmansgatan, uppgång mot Rådmansgatan. Rosengatan 1 […]

  Läs mer här
 • Besöksdag 2023

  Kategori:Föreningen

  Kategori:Föreningsnyheter

  Kategori:Konfaläger

  Kategori:Sommarläger

  18 april 2023

  Välkomna på besöksdag på Ängsholmen 21 maj! Du som ska delta i något av våra sommarläger är, tillsammans med en vuxen, välkommen ut till ön för att tjuvkika på hur lägersommaren kommer se ut. Ute på Ängsholmen kommer några av sommarens ledare visa er runt ön och bjuda på lättare fika. Utresa till Ängsholmen kommer […]

  Läs mer här
 • Bokning av konfirmationsläger 2025

  Kategori:Konfaläger

  22 mars 2023

  Fredag den 31 mars, kl 09.00, släpper vi platserna till konfirmationslägret 2025! Bra att veta: Datum och pris är inte bestämt, det kommer publiceras hösten 2024. En faktura på 5950 kr betalas i samband med bokningen. Läs mer om vårt konfaläger och hur du bokar din plats här.

  Läs mer här