Skip to content
Sök

Sköna Dar

Välkommen till vårt dagläger i Stockholms skärgård!

Sköna Dar är namnet på KFUM Ängsholmens dagläger där vi vill ge alla barn och unga möjlighet att komma ut i naturen och utforska alla spännande aktiviteter som skärgården har att erbjuda. Tillsammans testar vi på paddling, segling, klättring, fiske, volleyboll och annat roligt. Dessutom finns alltid tillfälle för sol och strandhäng.

Vi vet att ett samtal på bryggan kan vara lika utvecklande som att för första gången få styra en segelbåt helt själv. Våra ledare arbetar därför för att möta varje deltagare och att anpassa dagarna efter de som besöker lägret just då. Till Sköna Dar är alla mellan 8 och 25 år välkomna, och det enda som behövs är ett medlemsskap i KFUM Ängsholmen. Medlemskapet kostar från 50 kr/person och för detta får en delta i alla Sköna Dars aktiviteter under året.

Under sommaren håller vi till i Björnö naturreservat på Ingarö och under påsk- och höstlov åker vi till vår egen ö Ängsholmen. Läs mer om Sköna Dar-verksamheten, de olika lägerveckorna och gör din intresseanmälan via länkarna nedan.

Välkommen med en hel grupp, som kompisgäng eller själv!

Läs mer här

Nyheter Sköna Dar

 • Sköna Dar <3 BEM

  Kategori:Sköna dar

  15 juni 2021

  Sedan en tid tillbaka har KFUM Ängsholmens Sköna Dar-verksamhet samarbetat med Fryshusets verksamhet Barn till ensamma mammor (BEM) för att skapa roliga, omväxlande och utvecklande lägerdagar. Vi är jätteglada över att i sommar återigen få ta emot BEM på Sköna Dar och längtar så efter att kicka igång lägren nästa vecka. Under höstlovet 2020 testade BEM på […]

  Läs mer här
 • Kvarglömt från sommaren

  Kategori:För ledare

  Kategori:Sköna dar

  Kategori:Sommarläger

  Kategori:Utbildning

  18 januari 2021

  Nu finns upphittade grejer från P1, P2, P3, P4 och Konfa att komma och hämta på KFUM Central. KFUM Central ligger på Rosengatan 1, nära t-bana Rådmansgatan. KFUM Central är bemannat kl. 9-17 alla vardagar, för att komma in och bli visad till var de kvarglömda sakerna finns behöver ni ringa 08-120 114 00 när […]

  Läs mer här