Skip to content
Sök

Sköna Dar

Välkommen till vårt dagläger i Stockholms skärgård!

Sköna Dar är namnet på KFUM Ängsholmens dagläger, där vi ger barn och unga möjlighet att komma ut i naturen och utforska alla spännande aktiviteter som skärgården har att erbjuda. Här får ni möjlighet att paddla, segla, ro, klättra, leka, fiska eller bara sitta i solen och umgås. Varje dag anpassas efter den eller de grupper som är på besök, och varje deltagare väljer själv vad hen vill göra. Det är väl just det som är en skön dag!

Under sommaren håller vi till i Björnö naturreservat på Ingarö. Då ingår buss till och från vår lägerplats (ni bestämmer upphämtningsplats själva). Under påsk- och höstlovet är vi på vår egen ö Ängsholmen, dit man tar sig med SL-buss och Waxholmsbåt.

Vi riktar oss till skolor, fritidsgårdar, föreningar och andra verksamheter för barn och ungdomar i åldrarna 8-25 år. Under 2023 har vi även reserverat två dagar för besök från familjer eller kompisgäng. Ni betalar 50 kr per anmäld deltagare, vi tar inte betalt för medföljande ledare eller föräldrar. Kostnaden faktureras efter ert besök.

Läs mer nedan och kontakta oss för anmälan. Välkomna!

NU VÄLKOMNAR VI ÄVEN FAMILJER TILL SKÖNA DAR

Under sommaren 2023 testar vi att välkomna familjer till Sköna Dar. Då tar ni er till/från Björnö med bil eller SL-buss, i övrigt är upplägget detsamma som vid gruppbesök, och kostnaden är 50 kr/deltagare (medföljande vuxna betalar inte). Vi tar emot anmälningar från familjer under följande dagar:
* Tisdag 1 augusti
* Torsdag 3 augusti
* Fredag 4 augusti
* Onsdag 9 augusti

Ni anmäler er genom att skicka följande information via e-post till mats@angsholmen.org:
* Medföljande vuxen: Namn, e-post, telefon, postadress
* Deltagande barn/ungdomar: Namn och ålder

Så snart vi tagit emot er anmälan får ni en bokningsbekräftelse via e-post med utförlig information.

Sköna Dar 2023