Skip to content
Sök

Utbildning

Väx i ditt ledarskap med oss!

KFUM Ängsholmen erbjuder, genom ett stort nätverk och en tradition av interna ledarskapsutbildningar, stora möjligheter inom ledarskapsutveckling för våra medlemmar!

Internt har KFUM Ängsholmen bland annat ett tvådelat utbildningspaket för våra ledaraspiranter bestående av Skeppisutbildningen och Praktisutbildningen. Dessa utbildningar har genom åren förberett många av våra ledare inför sitt uppdrag i vår verksamhet. Utbildningarna blandar teoretiska och praktiska pass, varvat med reflektion. Tanken är att kunskaperna och erfarenheterna även ska vara relevanta för arbete inom andra verksamheter för barn och ungdomar.

Skeppis- och Praktisutbildningarna är inget krav för att arbeta som ledare i KFUM Ängsholmen.

Nyheter utbildning

 • Seminarieserie

  Kategori:För ledare

  Kategori:Föreningen

  Kategori:Föreningsnyheter

  Kategori:Utbildning

  21 mars 2022

  Hur ska jag som ledare bära deltagares bagage och hjälpa barn med psykisk ohälsa på en ö långt från deras vardag? Hur tänker och agerar ett barn med ADHD på ängsholmen och hur kan jag som ledare stötta barnet och finnas där på rätt sätt? Vad är våld och hur ingriper jag när psykiskt och […]

  Läs mer här
 • Välkommen på julbord den 5 December!

  Kategori:Föreningen

  Kategori:Föreningsnyheter

  Kategori:Sommarläger

  Kategori:Utbildning

  17 november 2021

  Den 5 december hälsar vi alla medlemmar välkomna till Ängsholmen för att återigen få träffas och äta gott.  Det blir god mat, lekar och härligt häng under dagen.   TRANSPORTER Utfärd- Taxibåt från Boda brygga vid 12.15 Hemfärd- Taxibåt från Ängsholmen vid 17.45 Båda transporterna är synkade med SL buss.   Hälsningar från KFUM Ängsholmens […]

  Läs mer här
 • Ansökan till ledare 2022

  Kategori:Klassresa

  Kategori:Knatteläger

  Kategori:Konfaläger

  Kategori:Sommarläger

  Kategori:Utbildning

  08 november 2021

  Nu släpper vi ansökan för ledare till våra läger utbildningar och lägerskolor under 2022. Har du frågor kring din ansökan eller uppdraget i sig vänligen kontakta vårt kansli på kansliet@angsholmen.org. Mer kompletterande information återfinns även i ansökningsformulären.        

  Läs mer här