Skip to content
Sök

Utbildning

Väx i ditt ledarskap med oss!

KFUM Ängsholmen erbjuder, genom ett stort nätverk och en tradition av interna ledarskapsutbildningar, stora möjligheter inom ledarskapsutveckling för våra medlemmar!

Internt har KFUM Ängsholmen bland annat ett tvådelat utbildningspaket för våra ledaraspiranter bestående av Skeppisutbildningen och Praktisutbildningen. Dessa utbildningar har genom åren förberett många av våra ledare inför sitt uppdrag i vår verksamhet. Utbildningarna blandar teoretiska och praktiska pass, varvat med reflektion. Tanken är att kunskaperna och erfarenheterna även ska vara relevanta för arbete inom andra verksamheter för barn och ungdomar.

Skeppis- och Praktisutbildningarna är inget krav för att arbeta som ledare i KFUM Ängsholmen.

Nyheter utbildning

 • This is how youth create peace

  Kategori:Föreningen

  Kategori:Utbildning

  22 mars 2021

  KFUM Ängsholmens medlem och blivande ledare Erling Hök har deltagit i en utbildning i videoproduktion och internationellt samarbete som hölls av KFUM Sverige med deltagare från KFUM i Sydafrika, Palestina, Madagaskar, Belarus, Togo, Ukraina och Senegal. Erling har intervjuat Sasha från YMCA Boyarka om livet som ung i Ukraina. Ta en titt!

  Läs mer här
 • Sök till skeppis och praktis!

  Kategori:Utbildning

  02 februari 2021

  Nu är ansökningarna till våra populära skeppis och praktisutbildningar öppna! Ansökan är öppen till fram till den 5 mars. Du kan läsa mer om utbildningarna genom att följa länken nedan.

  Läs mer här
 • Kvarglömt från sommaren

  Kategori:För ledare

  Kategori:Sköna dar

  Kategori:Sommarläger

  Kategori:Utbildning

  18 januari 2021

  Nu finns upphittade grejer från P1, P2, P3, P4 och Konfa att komma och hämta på KFUM Central. KFUM Central ligger på Rosengatan 1, nära t-bana Rådmansgatan. KFUM Central är bemannat kl. 9-17 alla vardagar, för att komma in och bli visad till var de kvarglömda sakerna finns behöver ni ringa 08-120 114 00 när […]

  Läs mer här