Rösta på Hagge som Årets Värmdöbo!

16 februari 2023

Vår fastighetsansvarig, Hagge (som faktiskt heter Peter Hajdu om man ska vara riktigt noga), är en av tio nominerade till priset Årets Värmdöbo 2022. En mycket välförtjänt nominering tycker vi, och därtill en fin start på vårt jubileumsår.*

Priset delas ut av Värmdö kommun i samarbete med Nacka Värmdö Posten, och vi uppmanar alla Ängsholmare och andra KFUM-are att delta i omröstningen! Detsamma gäller självklart alla andra som uppskattar ett långvarigt, gediget och engagerat arbete för att barn ska få åka på kollo. RÖSTA HÄR!

Hagge inledde sitt arbete på Ängsholmen 1994, och har sedan dess arbetat som bland annat kolloledare och styrelseledamot. Sedan 2016 är han anställd som fastighetsansvarig, och ägnar dagarna åt att bygga, laga, röja och fixa ute på Ängsholmen. Genom sitt engagemang och sitt arbete har Hagge tillfört massor till vår ö, våra ledare och våra kollobarn. För mer information om den saken hänvisar vi till en utmärkt presentation skriven av KFUM Sverige.

Vi kan inte tänka oss en bättre mottagare av priset Årets Värmdöbo. Må bäste Hagge vinna!

* I presentationen av Hagge på Värmdö kommuns sida står det att vår verksamhet har funnits sedan 1963. Det året flyttade vi våra kollon från Ingarö till Ängsholmen och antog vårt nuvarande namn, men föreningen som sådan har funnits sedan 1923 och firar alltså hundra år i år.