Skip to content
Sök

Konfirmationsläger

Bokning av konfirmationsläger

ALLMÄNT INFÖR BOKNINGEN

Platserna till våra konfirmationsläger släpps ungefär två år i förväg. Vi tar inte emot några bokningar via mejl, alla bokningar sker via vårt bokningssystem.

Ska du anmäla en person som saknar svenskt personnummer för första gången behöver du kontakta vårt kansli i förväg.

BOKNINGSINSTRUKTION

Titta gärna igenom videon innan du bokar plats på konfirmationslägret.

SKRÄPPOST

Observera att engångskoden som genereras i samband med inloggningen kan hamna i skräpposten.

RESERVLISTORNA

Är lägret fullbokat kan du skriva upp ditt barn på reservlista. Platserna på reservlistorna bokas på samma sätt som de ordinarie platserna, men varje reservlista har sin egen bokningsbara grupp i bokningssystemet.

Var uppmärksam så att du bokar rätt reservlista. För varje läger finns det två reservlistor, en för tjejer och en för killar.

BETALNING OCH FAKTURERING

För bokning av plats till konfirmationsläger betalas en första delbetaling direkt vid bokning. För konfirmationslägret 2024 och 2025 är denna kostnad 5950 kr.

Den exakta kostnaden för konfirmationslägren fastställs i september föregående år och publiceras då på hemsidan. I början av det år som lägret äger rum faktureras den andra delbetalningen. Delbetalning 2 inkluderar även en medlemsavgift på 50 kr (redan inräknad i deltagaravgiften).

MEDLEMSAVGIFT

Alla som deltar i vår lägerverksamhet måste vara medlemmar i KFUM Ängsholmen. En medlemsavgift på 50 kr är inkluderad i varje deltagaravgift och faktureras i delbetalning 2, vilket innebär att deltagarens medlemsskap gäller det år konfirmationslägret genomförs. Medlemskapet gäller ett kalenderår, 1 januari till 31 december. Mer information om medlemsskapet hittar du under Bli medlem.

Medlemsskapet är såklart inte enbart för våra deltagare. Om t.ex. du som vårdnadshavare vill bli medlem för att stötta vår verksamhet är du varmt välkommen. KFUM Ängsholmen har en medlemsavgift på 50 kr och uppåt. Det innebär att du blir medlem för 50 kronor men själv kan välja att betala ett högre belopp om du vill stötta vårt arbete ytterligare. I år går alla utökade medlemsavgifter till vår 100-årsinsamling för att installera solceller på Ängsholmen:

 Under 2023 firar KFUM Ängsholmen 100 år som förening! I hundra år har vi gett barn möjlighet att möta sommaren i skärgården, att klättra, segla, leka, pyssla, hajka, bada, sjunga. dansa och umgås. Det vill vi göra i 100 år till!

Vill du bidra till vårt arbete med att utveckla vår ö och vår verksamhet – ge en gåva till vår 100-årsinsamling för att installera solceller på Ängsholmen under 2024!

Mer information om vårt 100-årsjubileum, insamling för solceller och hur du kan vara med och bidra hittar du här.

REDUCERAD AVGIFT OCH FRIPLATSER

KFUM Ängsholmen söker varje år fondmedel för att kunna reducera deltagaravgifter och erbjuda friplatser för familjer som har svårt att täcka kostnaderna. Hur stor del av deltagaravgiften du kan få reducerad baseras på hushållets inkomst.

Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt. Besked om vi har möjlighet att erbjuda dig reducerad avgift eller friplats brukar kunna ges under april månad. Absolut senast i maj.

Mer information om reducerad avgift och hur du ansöker om det finns via länken nedan.

AVBOKNING

Innan du bokar en plats bör du läsa igenom avbokningsreglerna. De tydliggör hur stor del av avgiften du får tillbaka beroende på hur långt i förväg du avbokar din plats.

ORDNINGSREGLER

Våra ordningsregler gäller alla som deltar i våra läger. Du som vårdnadshavare ansvarar för att både du och den/de deltagare du anmäler är införstådda med dessa.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Läs vår integritetspolicy för att se hur vi hanterar personuppgifter.

BOKNINGSSIDA

Bokningssidan hittar du via länken nedan.