Skip to content
Sök

Knatteläger

Bokning av lägerplatser och reservplatser

ALLMÄNT INFÖR BOKNINGEN

OBS! På knattelägerna räknas varje medföljande vuxen också som en deltagare. Du måste därför också boka en plats för barnets medföljande vuxen. Bokning av plats för vuxna deltagare görs på samma sätt som för barnet.

Eftersom det brukar vara väldigt högt tryck vid lägersläpp rekommenderar vi att logga in på bokningssidan och lägga till den/de deltagare ni ska boka plats för i god tid i förväg. Länk till bokningssidan finns längst ned på denna sida. 

Ska du anmäla två eller fler barn till Ängsholmens läger och vill göra det samtidigt behöver du antingen använda två olika webbläsare eller sitta med två olika datorer. Observera att du behöver en engångskod per webbläsare/dator du ska logga in i. Det går bra att använda samma mailadress när du loggar in på flera webbläsare/datorer samtidigt.

Ska du anmäla en person som saknar svenskt personnummer för första gången behöver du kontakta vårt kansli i förväg.

 

BOKNINGSINTRODUKTION

Här återfinns en bokningsintroduktion som vi rekommenderar att du tittar igenom.

SKRÄPPOST

Observera att engångskoden som genereras i samband med inloggningen kan hamna i skräpposten.

RESERVLISTORNA

Är lägret fullbokat kan du skriva upp ditt barn på reservlista. Platserna på reservlistorna bokas på samma sätt som de ordinarie platserna, men varje reservlista har sin egen bokningsbara grupp i bokningssystemet.

BETALNING OCH FAKTURERING

Avgiften för lägret betalas inte direkt vid bokning. Hela avgiften faktureras istället separat efter att din bokning är genomförd. Sista betalningsdatum för fakturan kommer vara i slutet av månaden.

MEDLEMSAVGIFT

Alla som deltar i vår lägerverksamhet måste vara medlemmar i KFUM Ängsholmen. En medlemsavgift på 50 kr är inkluderad i varje deltagaravgift vilket innebär att medlemsskap tecknas vid bokning av lägerplats. Medlemskapet gäller ett kalenderår, 1 januari till 31 december. Mer information om medlemsskapet hittar du under Bli medlem.

KFUM Ängsholmen har en medlemsavgift på 50 kr och uppåt. Det innebär att du blir medlem för 50 kronor men själv kan välja att betala ett högre belopp om du vill stötta vårt arbete ytterligare. Du som vill göra detta väljer själv vad du vill betala i medlemsavgift i samband med att du bokar lägerplats. I år går alla utökade medlemsavgifter till vår 100-årsinsamling för att installera solceller på Ängsholmen:

Under 2023 firar KFUM Ängsholmen 100 år som förening! I hundra år har vi gett barn möjlighet att möta sommaren i skärgården, att klättra, segla, leka, pyssla, hajka, bada, sjunga. dansa och umgås. Det vill vi göra i 100 år till!

Vill du bidra till vårt arbete med att utveckla vår ö och vår verksamhet – ge en gåva till vår 100-årsinsamling för att installera solceller på Ängsholmen under 2024!

Mer information om vårt 100-årsjubileum, insamling för solceller och hur du kan vara med och bidra hittar du här.

AVBOKNING

Innan du bokar en plats bör du läsa igenom avbokningsreglerna. De tydliggör hur stor del av avgiften du får tillbaka beroende på hur långt i förväg du avbokar din plats.

ORDNINGSREGLER

Våra ordningsregler gäller alla som deltar i våra läger. Du som vårdnadshavare ansvarar för att både du och den/de deltagare du anmäler är införstådda med dessa.

PERSONUPPGIFTER

Läs vår integritetspolicy för att se hur vi hanterar personuppgifter.

BOKNINGSSIDA

Bokningssidan hittar du via länken nedan.

FRÅGOR

Skulle du ha några frågor är du välkommen att kontakta vårt kansli på 08-684 507 50 eller kansliet@angsholmen.org.