Skip to content
Sök

Årsmöte 2022

Ordförklaring- vanligt använda ord

I nedanstående fil finns en guide på vanliga ord som ofta används på ett årsmöte.

Dagordning

Nedan återfinns dagordning till årsmötet samt en förklaring på vad varje punkt innebär inom vår förening.

Medlemsskap

Inför årsmötet måste man vara medlem i föreningen. Om du inte redan är detta så måste du följa instruktionen instruktionen nedan.

Instruktion

Medlemsavgiften betalas via swish. Märk betalningen med för- och efternamn och personnummer. Inbetalningen görs till
swishnummer 123 668 98 22.

Om du inte hunnit betala innan årsmötet kommer det finnas möjlighet att swisha medlemsavgiften när du kommer in på mötet.

KFUM Ängsholmen har en rörlig medlemsavgift där du som medlem kan välja hur mycket du vill betala för att vara medlem i föreningen. Minsta valbara summa är 50 kr.

Du betalat din medlemsavgift genom att swisha något av nedanstående belopp till 123 668 98 22. Märk betalningen med ditt namn och personnummer.
50 kr
100 kr
150 kr
200 kr
300 kr
500 kr

Tidsplan

17.15-17.50: Mötesförberedelser och mingel
Innan mötet drar igång samlas vi i Zoom för att kolla så att tekniken fungerar, går igenom hur röstningen fungerar och för de som vill finns möjlighet att mingla med de andra på mötet. Det kommer också finnas utrymme att ställa frågor om det är något du undrar över.

17.50- 18.00: Introduktion kring hur årsmötet kommer gå tillVi går igenom saker som hur man gör sin röst hörd, hur man ställer frågor och liknande.

18.00-ca 20.00: Årsmötesförhandlingar
Själva mötet börjar. Under mötet väljs bl.a. en ny styrelse, en verksamhetsplan och budget för 2022 beslutas om och andra viktiga frågor diskuteras och fattas beslut om.

Årsmöteshandlingar

Kom förberedd till årsmötet. Läs möteshandlingarna nedan.

Möteslänk

Vi kommer använda oss av programvaran zoom. Har du inte laddat ner programvaran innan så kan du göra det genom att trycka på länken och därefter trycka på ”download now”.

Om du redan har laddat ner programvaran sedan innan så trycker du på ”launch meeting”.