Ge bort sommarglädje i julklapp

20 december 2020

Vi på Ängsholmen och Sköna Dar vill skicka ett enormt TACK till alla er som hjälpt oss under detta mycket märkliga pandemi-år. Utan er förståelse och kompromissvilja hade vi inte kunnat genomföra läger år 2020. All kärlek till er som, tillsammans med oss på KFUM Ängsholmen, kämpat för ungas chans att få uppleva en lägersommar! Ett år som detta blir det ännu tydligare hur mycket vår typ av verksamhet behövs och betyder och vi är oerhört stolta över att ha kunnat genomföra läger 2020, om än med viss anpassning.

KFUM Ängsholmen har, likt många andra, ändå tagit ekonomisk skada av det gångna året. Vi arbetar nu för fullt med att skapa förutsättningar för att kunna genomföra verksamhet även 2021. I år erbjuder vi därför, för första gången, möjligheten att ge bort en jul-gåva till förmån för KFUM Ängsholmen.

Klicka på bilden för att läsa mer.


Såhär går det till:

Swisha valfritt belopp till 123 354 76 19 eller via QR-koden nedan.
Skriv JULGÅVA i meddelandefältet
Vi skickar ett gåvobevis till ditt telefonnummer som du kan ge bort eller bara själv vara stolt över. Gåvobeviset kommer i form av ett gåvokort som du kan skriva ut och ge bort samt en bild som du kan dela på sociala medier och uppmuntra andra att följa ditt generösa exempel.