Skip to content
Sök

Sköna Dar

Lär dig simma med Sköna Dar!

För att kunna ta del av allt fantastiskt som skärgården har att erbjuda är det viktigt att känna sig trygg i och vid vattnet. Genom att anordna olika typer av simskolor vill vi bidra till en ökad säkerhet både vid våra egna aktiviteter och för att ge fler en större möjlighet att upptäcka naturen.

Simskoleläger på Ängsholmen

Strax innan och strax efter sommarlovet brukar vi anordna familjeläger på Ängsholmen där vi erbjuder simundervisning för både stora och små. Vi varvar simundervisning med roliga lägeraktiviteter så som paddling och klättring och äter såklart god mat under tiden.

Simskolelägren pågår fredag eftermiddag till söndag eftermiddag, och vi ordnar med boende på Ängsholmen som passar deltagarna.

Simskola på Björnö under sommarlovet

Under en av sommarlovsveckorna anordnar vi simskola på Björnö. Deltagarna på simskolan besöker Sköna Dar alla dagar denna vecka och är då med på simundervisning halva dagen och är sedan med på de andra Sköna Dar-aktiviteterna resten av tiden.

Egna förslag

Vill du också ta del av simundervisning eller är du ledare för en grupp där du tror att det vore bra med större vattenvana? Hör gärna av dig via formuläret nedan så ser vi om vi kan planera något roligt och lärorikt tillsammans.

Aktuella datum 2021

 • 4-6 juni

  PRELIMINÄRT
  Familjeläger med simskola
  4-6 juni 2021
  Ängsholmen
  Max 40 deltagare

  Gör en intresseanmälan nedan.

 • v. 27

  PRELIMINÄRT
  5-9 juli 2021
  5 dagars simskola
  Björnö
  Max 20 deltagare

  Gör en intresseanmälan nedan.

 • 20-22 augusti

  PRELIMINÄRT
  Familjeläger med simskola
  20-22 augusti 2021
  Ängsholmen
  Max 40 deltagare

  Gör en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan