Skip to content
Sök

För ledare

Fastighetsarbetare, våren 2023

Uppdraget som Fastighetsarbetare handlar om att göra arbeten ute på Ängsholmen för att se till att vår ö, våra hus och våra anläggningar håller så bra skick som möjligt. Det kan handla om att laga sådant som gått sönder, måla, sköta om grönområden, ta hand om båtar, hjälpa till med bygg- eller rivningsarbeten etc. Fastighetsarbetarna kan även få i uppdrag att hjälpa till med uppgifter kopplade till våra lägerskolor.

Arbetet leds av vår fastighetsansvarig, Peter ”Hagge” Hajdu, samt i viss utsträckning av den som är chef för vår lägerskola. Arbetstiden är ca 9-17 varje dag (anpassas till transporter till/från ön). Övrig tid disponerar du själv. Under våren 2023 har vi behov av fastighetsarbetare under två perioder:

  • 28 april-17 maj
  • 22 maj-7 juni

Uppdraget inkluderar boende på Ängsholmen, mat och ett arvode på 425 kr/dag. Självklart går det också bra att bo hemma för den som vill. Om du anmäler dig förutsätts du kunna arbeta de allra flesta dagarna under perioden, men självklart går det att ta ledigt enstaka dagar om det behövs.

För att söka till Fastighetsarbetare finns inga krav på förkunskaper – projektet och arbetsuppgifter anpassas till dem som ingår i gruppen. Är du villig att hjälpa till och att lära, så är du rätt person för uppdraget! Har du frågor är du välkommen att kontakta Peter Hajdu, fastighetsansvarig: +8-684 507 53.