Skip to content
Sök

För ledare

Arbetshelger

Varje vår och höst lägger vår förening ner mängder av arbete på att öppna/stänga Ängsholmen inför och efter vår lägersäsong. Det handlar om uppgifter som att städa, bädda, plocka fram utrustning, preparera våra hus etc etc. För att så många som möjligt ska kunna delta i arbetet koncentrerar vi det tilkl särskilda arbetshelger. ALLA inom Ängsholmen – oavsett vilka uppdrag eller positioner ni har eller har haft – kan (och bör!) göra en insats under dessa arbetshelger!

Våren 2023 genomförs arbetet under följande helger:

  • 31 mars-2 april
  • 14-16 april

Arbetet inleds under fredag eftermiddag och avslutas efter lunch på söndagen. Självklart ingår transporter, mat och boende utan kostnad. Det går utmärkt att anmäla sig även om man inte kan vara med under hela helgen (ange vilka tider du kan vara med i din anmälan). Alla födda 2007 eller senare är välkomna att delta. Är du född tidigare än så vill vi att du kommer med en förälder, en äldre kompis eller ett syskon.

Har du frågor angående arbetshelgerna är du välkommen att kontakta Mats Engman, verksamhetsutvecklare: 073-654 03 55 / mats@angsholmen.org