Skip to content
Sök

Årsmöte 2023

KFUM Ängsholmens årsmöte 2023: måndag 25 september

Under årsmötet i mars fattade vi beslut om att byta årsmötescykel, och hålla årsmötet på hösten istället för på våren. Av den anledningen kommer två årsmöten att hållas under 2023, och det andra mötet genomförs den 25 septmber kl 18:00 på  KOM Hotel, Rosengatan 2. Ni som inte kan vara på plats kommer kunna delta i mötet digitalt.

Alla medlemmar är välkomna, förutsatt att:
* ni har anmält er till mötet (gäller även er som deltar digitalt!)
* ni har betalt årets medlemsavgift innan mötet börjar.
Information om hur ni betalar medlemsavgiften och annat viktigt om mötet hittar ni i kallelsen.

Inför mötet håller vi ett ”nybörjarmöte” kl 17:00 där vi går igenom frågor som årsmötets syfte, hur du gör för att delta i diskussionerna och vad de krångliga formella begreppen egentligen betyder. Mötet är öppet för både nya och gamla medlemmar som vill lära sig hur våra årsmöten går till.

Har du frågor om årsmötet är du välkommen att höra av dig till vårt kansli:
08-684 507 50 / kansliet@angsholmen.org

DOKUMENT OCH ÅRSMÖTESHANDLINGAR, SEPTEMBER 2023

Här är de dokument och handlingar som kommer ligga till grund för våra diskussioner och beslut under årsmötet.

MEDLEMSKAP

För att delta i årsmötet måste du vara medlem i KFUM Ängsholmen. Medlemsavgiften ingår i kostnaden för våra sommarläger, om den är betald är du alltså redan medlem. Det enklaste sättet att betala avgiften är att swisha till 123 668 98 22. Märk betalningen med ditt namn och personnummer.

KFUM Ängsholmen har en rörlig medlemsavgift där du själv väljer hur mycket du vill betala för att vara medlem i föreningen. Minsta avgift är 50 kronor. Betalar du mer än så kommer det överskjutande beloppet gå till vår 100-årsinsamling för att installera solceller på Ängsholmen.

Är du osäker på om du är medlem eller inte kan du höra av dig till kansliet så hjälper vi dig att kolla upp det.